SREDSTVO ZA UKLANJANJE MRLJA OD PLIJESNI
8,65 KM Original price was: 8,65 KM.7,80 KMCurrent price is: 7,80 KM. Dodaj u košaricu
Akcija!

SREDSTVO ZA UKLANJANJE MRLJA OD PLIJESNI

Original price was: 8,65 KM.Current price is: 7,80 KM.

-10%

Ova moćna formula za uklanjanje mrlja od plijesni s dodatnom snagom uklanja teške mrlje od plijesni u nekoliko minuta bez ikakvog ribanja.

750 ml

 

(1 recenzija korisnika)

Učinkovito uklanja mrlje od plijesni u nekoliko minuta tako da nije potrebno ribanje! Jednostavno poprskajte, ostavite i obrišite.

Aktivna formula pomaže u sprječavanju povratka plijesni- dajući vam dugotrajno rješenje za čišćenje! Idealno za korištenje na zidovima, uPVC okvirima prozora, staklu, plastičnim zavjesama za tuširanje, kupaonskim pločicama, fugirnoj masi, silikonskom brtvilu, betonu, sudoperima i čepovima.

Asortiman Astonish Specialist razvijen je za specijalizirane zadatke čišćenja i površina. Asortiman sadrži  proizvode s najboljim učinkom do sada.

Boca koja se može u potpunosti reciklirati, bez okrutnosti, veganska i biorazgradiva.

Poprskajte izravno na zamrljanu površinu. Ostavite nekoliko minuta. Obrišite vlažnom krpom. Isperite čistom vodom ako je potrebno.

Kako biste izbjegli prskanje ili neželjeni kontakt sa susjednim površinama, nanesite proizvod na vlažnu krpu i obrišite zamrljanu površinu prije ispiranja ako je potrebno.

Za teške naslage plijesni nanesite kao što je gore navedeno, ostavite do deset minuta prije brisanja i ispiranja kao što je gore navedeno. NIJE NAMIJENJENO UPOTREBI KAO BIOCID.

OPREZ: Sadrži izbjeljivač. Za korištenje na neporoznim tvrdim površinama. Izbjegavajte kontakt s gumom, vinilom, oštećenom emajlom, oštećenom bojom, aluminijem, bakrom, mesingom, kromom, srebrom ili pozlatom. Provjerite kompatibilnost na maloj površini prije šire upotrebe na neglaziranoj keramici, prirodnom kamenu, betonu ili  drvu. Ne koristiti na tkaninama i mekanom namještaju jer može doći do trajne promjene boje.

1 recenzija za SREDSTVO ZA UKLANJANJE MRLJA OD PLIJESNI

  1. Maja

    Odlicno sredstvo 🤩 sve preporuke!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)