Vaša košarica

O nama

Royal life osnovan je s ciljem da svojim članovima i korisnicima kroz svoje preparate i proizvode ponudi zdrav način života u skladu s prirodom, a kroz poslovnu priliku omogući i izvor dodatne zarade. Bilo da želite samo koristiti naše proizvode vrhunske kvalitete, ili želite dodatnu zaradu kroz unosan posao (ili oboje!), mi Vam nudimo samo najbolje! U našem asortimanu su visokokvalitetni proizvodi s tradicijom od 1927.godine (proizvodi njemačke tvrtke Dr.Forster) koji su već preko 20 godina prisutni na našem tržištu i u čiju učinkovitost su se uvjerili na deseci tisuća naših vjernih suradnika i kupaca. Budući da smo svjesni da je vrhunska kvaliteta proizvoda osnova uspješnog poslovanja, naši partneri su tvrtke s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji proizvoda namijenjenih očuvanju Vašeg zdravlja i zaštiti prirode. Ciljani potrošačiuistinu su sve osobe jer u našem asortimanu svatko može pronaći proizvode za sebe i svoju obitelj.

Kada govorimo o poslovnoj prilici koju nudimo, princip našeg djelovanja je mrežni marketing (MLM), jedna od najuspješnijih djelatnosti današnjice. Izvrsnost ovog poslovnog modela leži upravo u njegovoj jednostavnosti: svatko može pokrenuti vlastiti posao bez ulaganja, rizika, posebnih znanja i kvalifikacija. Posao se razvija preko prijatelja, poznanika, a uspjeh je zagarantiran ako pomažete vašim suradnicima da uspiju. Širenjem kruga Vaših poznanika, kojima nudite visoko-kvalitetne proizvode i/ili poslovnu priliku, gradite mrežu potrošača visoko-kvalitetnih proizvoda te njima omogućujete da stvaraju svoju mrežu. Royal life nagrađuje svaki Vaš korak na putu do uspjeha kroz izuzetno stimulirajući provizijsku sustav. Royal life svima nudi mogućnost poslovnog uspjeha i kvalitetnijeg života u skladu s prirodom.

Obratite nam se s povjerenjem!

Naša vizija je biti moderna, inovativna tvrtka koja se kvalitetnim proizvodima, profesionalnim pristupom te zadovoljstvom naših članova i kupaca nameće kao vodeća tvrtka na području mrežnog marketinga.

Zdravlje, ljepota i dobrobit naših članova i korisnika naših proizvoda naši su primarni ciljevi.