SREDSTVO ZA UKLANJANJE KAMENCA
11,35 KM Original price was: 11,35 KM.10,20 KMCurrent price is: 10,20 KM. Dodaj u košaricu
Akcija!

SREDSTVO ZA UKLANJANJE KAMENCA

Original price was: 11,35 KM.Current price is: 10,20 KM.

-10%

Astonish redstvo za uklanjanje kamenca može se koristiti na kuhalima za vodu, aparatima za kavu, glavama tuša i glačalima na paru za učinkovito otapanje naslaga kamenca, kalcija ili minerala.

Pomaže vratiti učinkovitost i produžiti životni vijek vašeg električnog uređaja.

 

Pakiranje: 1l

KAKO KORISTITI:

Razrijedite 1 dio sa 4 dijela čiste vode i pomiješajte u posudi. Jedan čep iznosi 30 ml.

KUHALI : Napunite kuhalo do pola i prokuhajte. Isključite kuhalo za vodu, dodajte 200 ml sredstva za uklanjanje kamenca i, ako dođe do pjenušavosti, pričekajte dok ne prestane. Ako ostane kamenca, zagrijte kuhalo dok voda ne prokuha. (NE KUHATI) Ispraznite kuhalo za vodu, ponovno napunite čistom vodom i zakuhajte. Ispraznite i temeljito isperite prije upotrebe. Kuhala za vodu s velikim kamencem možda će trebati ponovnu primjenu. Ne ostavljajte sredstvo za uklanjanje kamenca u kuhalu dulje od 8 sati.

APARATI ZA KAVU : Ulijte 100 ml sredstva za uklanjanje kamenca u spremnik i dodajte 500 ml hladne vode. Uključite stroj na 1 minutu, zatim ga isključite i ostavite. Zatim nakon 1 sata preostalu tekućinu prokuhajte i ispraznite. Prokuhajte i ispraznite još dva puta čistom vodom prije upotrebe.

GLAVE ZA TUŠ : Uronite u posudu dok ne prestane pjenušavo ili maksimalno 8 sati. Isperite čistom vodom.

GLAČALO NA PARU : Isključite glačalo iz struje. Dodajte razrijeđeni proizvod u vodenu komoru. Odaberite položaj za paru i protresite u ravnom položaju. Ostavite da se cijedi kroz otvore za paru u posudu 30 minuta. Ispumpajte pomoću gumba za prskanje. Isperite vodenu komoru i grijaću ploču temeljito čistom vodom dva puta prije uporabe.

 

OPREZ: Izbjegavajte kontakt s površinama osjetljivim na kiseline kao što je prirodni kamen. Pogledajte upute za njegu i održavanje proizvođača. Ne koristite s Tefal glačalima ili peglama koje se same čiste.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SREDSTVO ZA UKLANJANJE KAMENCA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)