ROYAL FORTE GEL ZA ZGLOBOVE 200ml
20,00 KM 17,00 KM Dodaj u košaricu
Akcija!

ROYAL FORTE GEL ZA ZGLOBOVE 200ml

17,00 KM

-15%

Royal Forte gel za zglobove sadrži pet izuzetnih sastojaka u borbi protiv bolova u zglobovima i mišićima – kolagen, hyaluron, arnika, tamjan i kamfor. Lako apsorbirajući hidrolizirani KOLAGEN iz mora ima važnu ulogu u očuvanju zglobova i hrskavice. HYALURON je razvijen na temelju 100% prirodnog patentiranog oblika hijaluronske kiseline koja se nalazi u vezivnom tkivu, hrskavici i zglobovima, a najviše u koži. Ima svojstvo da prodire duboko u kožu te time potiče izgradnju stanica koje sudjeluju u stvaranju dva osnovna proteina kože- KOLAGENA i ELASTINA. Njihovo djelovanje upotpunjuje ulje čudotvorne ARNIKE, koja se koristi kod reumatskih tegoba, bolesti mišića i zglobova, površinskih upala vena, rana od udaraca, uganuća, iščašenja i ostalih ozljeda. TAMJAN ima snažno protuupalno djelovanje, i važnu ulogu kod smanjenja intenziteta boli i poboljšanja pokretljivosti zglobova. KAMFOR ugodno hladi i blagotvorno djeluje kod bolova u mišićima i zglobovima. Gel prodire duboko u kožno tkivo i tako ublažava napetosti i bolna stanja. 

 

 Namjena:

  • ublažava bol, smanjuje otekline i ukočenost te poboljšava pokretljivost zglobova
  • poboljšava cirkulaciju što doprinosi bržoj regeneraciji mišića i zglobova
  • djelotvoran u ublažavanju bolova u zglobovima koji su posljedica reumatoidnog artritisa i osteoartritisa
  • preporuča se i sportašima s bolovima u mišićima i zglobovima nakon sportskih aktivnosti
  • Sastav:Kolagen, Hyaluronska kiselina, arnika, tamjan, kamfor

Osjećate bol u zglobovima ili mišićima?

Royal Forte gel za zglobove donosi olakšanje! Sastoji se od pet izuzetnih sastojaka koji su poznati po svojim protuupalnim svojstvima, uključujući hidrolizirani kolagen, hyaluron, arniku, tamjan i kamfor.

Ovaj gel ublažava bol, smanjuje oticanje i poboljšava pokretljivost zglobova, a uz to poboljšava cirkulaciju i doprinosi bržoj regeneraciji mišića i zglobova.

Idealno za sportaše koji se bore sa sportskim ozljedama, starije osobe koje pate od artritisa ili osobe koje vode aktivan životni stil.

Isprobajte Royal Forte gel za zglobove i osjetite razliku!