Akcija!

AKWA KRPA

Original price was: 30,00 KM.Current price is: 24,00 KM.

-20%

Šifra proizvoda: AKWA KRPA

Pakiranje: 23 x 18 cm – 1 komad

 

Nema na zalihi

Posebnost ovog proizvoda je modificirana proizvodnja, a time i gornja površinska struktura vlakana. Promatrajući prirodne procese čiščenja biljaka, uz pomoć posebnog postupka proizvodnje uspjelo se specijalnu površinu strukture biljaka preraditi u AKWA VLAKNA. Drvna celuloza potiče vodu da snažno pojača svoju prirodnu snagu čiščenja. U dodiru s vodom iz vlakana se oslobađa organska ugljična tvar što dovodi do bitnog smanjenja površinske napetosti vode – voda se aktivira! Pri tome nastaje zapanjujući efekt – AKWA krpa, i uz pomoć krpe aktivirana voda, izravno čiste bez dodavanja sredstava za čiščenje, te dobivamo isti efekt kao da smo u vodu stavili neko sredstvo za čiščenje. Zbog strukture celuloznih vlakana omogućena je optimalna funkcija transporta – slično kapilarnom efektu. Zbog kapilarnog efekta krpa je u stanju, nakon što je na sebe preuzela svu nečistoću, istu nečistoću otpustiti zajedno sa svim mikroorganizmima. Ovaj se efekt još više potencira zbog načina tkanja koji je visoko tehnološki i omogućuje povećanje gornje površine Akwa krpe. Laganim potapanjem u običnu vodu krpa lako otpušta nečistoće i mikroorganizme – tako se SAMA ČISTI – te je ponovno spremna za upotrebu, potpuno je higijenski čista i bez mirisa. Akwa vlakna u stanju su uništiti sve mikroorganizme, što im omogućuje vrsta drveta od kojeg su dobivena. Voda s kojom smo čistili nema kemijskih primjesa i može se koristiti npr. za zalijevanje cvijeća jer aktivirana voda ne onečišćuje prirodu! Dodaci za čiščenje i pranje nisu potrebni – Akwa krpu nikada ne koristite sa sredstvima za čiščenje. Akwa krpa se upotrebljava za čiščenje svih površina, sa kojih uklanja bakterije, a koristi se i za održavanje osobne higijene.
Primjena Akwa krpe i aktivirane vode :
» Pranje suđa, pločica, radnih površina, štednjaka, voća i povrća
» Namakanje rublja umrljanog blatom, travom, čak i sasušenom krvlju – aktivirana voda brzo prodire u nečistoću i otapa je!
» Zalijevanje sobnog bilja – umjereno zalijevati jer veće količine akt. vode loše utječu na rast biljaka
» Osobna higijena – kod umivanja, tuširanja (bez sapuna), za lagani piling lica, za ispiranje kose (pomaže kod peruti), pogodna za osobe sa osjetljivom kožom i sklone alergijama
» Akwa krpa kao oblog – pomaže kod natečenih gležnjeva i zglobova, smanjuje otekline od udaraca, pomaže kod uboda insekata.
KAKO UPOTREBLJAVATI AKWA KRPU:
» Stavite krpu u stojeću vodu npr.umivaonik, kantu, kadu… istog trenutka voda se aktivira. Idealna temperatura vode je 20°C, a maksimalna ne smije prelaziti 30°C stupnjeva.
» Ovisno o zaprljanosti površine operite je s više ili manje vlažnom krpom bez pritiskanja tj.ribanja
» Stavite AKWA krpu ponovo u vodu, presavijte je 2 puta, dobro je iscijedite i prebrišite još jednom istu površinu da biste otklonili ostatke vlage.
» Nakon čiščenja temeljito isperite AKWA krpu u čistoj stojećoj vodi. Opet je 2 puta presavijte prije no što je iscijedite – to štiti vlakna! Zatim krpu rastresite i
objesite da se osuši.

Dodatne informacije

Pakiranje:

23 x 18 cm – 1 komad

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AKWA KRPA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)