Vaša košarica

Royal Life Valentinovo: Darujte kraljevski miris

Odabrani parfemi

Za njuZa njega

 

Royal Life - Kraljevski život

Zdravlje, ljepota i dobrobit naših članova i korisnika naših proizvoda naši su primarni ciljevi.

Savršeni miris

Otkrijte miris koji će oduševiti vašu voljenu osobu.

Ekskluzivna elegancija

Parfemi koji će ostaviti Vas i Vašeg partnera bez daha.

Trajni miris ljubavi

Oduševite svoju voljenu osobu mirisom koji traje cijelu noć.

RoyalLife kvaliteta

Parfemi izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka.

Royal Life Valentinovo:
Naš odabir poklona za nju

 

Cobra

U stilu parfema “Dior Poison”

Cobra je miris koji budi strast i izaziva znatiželju. Njene moćne note citrusa i začina stvaraju osjećaj energije i uzbuđenja, dok njezine cvjetne note dodaju dozu senzualnosti. Bazne note sandalovine, vanilije i mošusa daju mirisnoj slici dubinu i misterij.

Cobra je parfem za žene koje su senzualne, misteriozne i privlačne.

Sultane Jeanne Arthes

Sultane Jeanne Arthes je više od parfuma – to je ljubavna priča ispričana kroz note slasne breskve, misterioznog orijenta i ljubavne strasti. Ovaj ambarni cvjetni miris otvara se eksplozijom crne ribizle i bergamota, vodeći vas na putuju kroz svilene palate i romantične šapate. Srce parfema otkriva sočnu breskvu i opojni jasmin, stvarajući savršenu ravnotežu slatkoće i senzualnosti. 

Sultane nije samo parfem za nošenje – to je izjava. Savršen je za ženu koja zna šta hoće, ženu koja voli izazvati i ostaviti trag.

Guipure & Silk Ylang Vanille

Guipure & Silk Ylang Vanille nije samo miris – to je ljubavna priča ispričana kroz note slatke vanilije, egzotičnog kokosa i opojnog Ylang Ylanga. Srce parfema otkriva misteriozni Ylang Ylang, prepleten sa drvenim akordima cedra, stvarajući dubinu i intrigantan kontrast.

Adage Blush

Ovaj orijentalno-cvjetni miris očarava suptilnom elegancijom i privlačnošću, savršeno odgovarajući modernim ženama koje žele naglasiti svoj stil i samopouzdanje. Adage Blush je savršen dodatak kolekciji mirisa za mlade žene koje žele izraziti svoj modni stil i osjećati se samopouzdano. Više od parfema, izraz Vaše unutarnje ljepote i snage.

Miraculum kolagen

Izvor vrhunske ljepote leži u Miraculum Collagen liniji. S posebnom pažnjom stvorena, ova linija kombinira prirodne sastojke s COLLAGEN HXA kompleksom za vidljivo pomlađivanje i hidrataciju kože. Iskusite luksuz njegovanja koji traje.

Royal Life Valentinovo:
Naš odabir parfema za njega

 

Quintus

U stilu parfema “Paco rabanne – invictus”

Quintus je više od parfema – to je poziv na avanturu. Ovaj morski, vodeni i drvenasti miris otvara se eksplozijom svježeg grejpa i morskih nota, koje vas odnose na pjenjušavo uzburkanje oceana. Srce parfema otkriva aromatični list lovora i opojni jasmin, stvarajući kontrast snage i senzualnosti. Na kraju, duboke note ambergrisa, mahovine i pačuli vas obavijaju u toplinu i misteriju zemlje.

Quintus nije za svakog muškarca – to je za one koji žive život na rubu. Za one koji ne boje se izazvati i osvojiti.

Jumper

U stilu parfema “JOOP!HOMME”

Jumper je više od parfema – to je izjava. Ovaj slatki orijentalni miris je savršen za muškarce koji znaju što žele i koji žele da se to zna. Otvara se eksplozijom citrusnih nota bergamota i naranče, koje su u kontrastu s oštrom notom cimeta i kardamoma. Srce parfema otkriva med i duhan, stvarajući savršenu ravnotežu slatkoće i moći. 

Jumper je miris za muškarce koji su sigurni u sebe i koji žele da to pokažu. 

Rich Man

Rich Man nije samo parfem – to je manifest muškarca koji zna svoju vrijednost. Ovaj aromatični i voćni miris otvara se slatkim akordom kruške, bergamota i kardamoma, stvarajući energiju i optimističan početak. Srce parfema otkriva misterioznu lavandu i drvnu patchuli, uzdignuto elegancijom listića ljubičice i pikantnim ružičastim paprom. Na kraju, toplina pralina i kašmirana, uz svježi citrus i bogato sandalovino, ostavljaju trag luksuza i neukrotivosti.

Rich Man je miris za muškarca koji traži više. Za onog koji ne boji se uživati ​​u životu i prihvatiti izazove.