ROYAL FORTE KREMA SA ZELENOUSNOM ŠKOLJKOM
14,70 KM Original price was: 14,70 KM.13,25 KMCurrent price is: 13,25 KM. Dodaj u košaricu
Akcija!

ROYAL FORTE KREMA SA ZELENOUSNOM ŠKOLJKOM

Original price was: 14,70 KM.Current price is: 13,25 KM.

-10%

Royal Forte krema sa zelenousnom školjkom nudi pažljivo odabrane prirodne sastojke koji djeluju na više načina. Ova jedinstvena formula, obogaćena ekstraktom zelenousne školjke, tamjanom, mentom, ružmarinom, ureaom i uljem jojobe, pruža osjetan osjećaj njege, ne samo za kožu, već i za cijelo tijelo. Krema je idealna za masažu koja može doprinijeti osjećaju opuštanja nakon fizičke aktivnosti, posebno za zglobove, mišiće i tetive.

 

Pakiranje: 125 ml

Royal forte krema sa zelenousnom školjkom kombinira nekoliko moćnih sastojaka koji zajedno pružaju širok spektar koristi za kožu i zglobove, mišiće i tetive.

Zelenousna školjka, poznata po svojim iznimnim ljekovitim i protuupalnim svojstvima, učinkovito olakšava bolove u mišićima, zglobovima i tetivama te pomaže kod simptoma artritisa i reumatizma.

 

Tamjan, poznat po svojim protuupalnim svojstvima, pomaže u smanjenju bolova i upala, dok kamfor djeluje kao analgetik i pruža rashlađujući učinak.

Mentol dodatno pojačava osjećaj hlađenja i smanjuje bol, a ružmarin svojim antioksidativnim i protuupalnim svojstvima poboljšava cirkulaciju.

Ružmarin potiče prokrvljenost, djeluje antibakterijski, potiče metabolizam kože i vrlo je jak antioksidans. Pruža učinkovitu njegu zreloj koži, a nečistu kožu dovodi ponovno u svoju ravnotežu.

 

Urea hidratizira kožu i zadržava vlagu, pantenol potiče regeneraciju kože i zacjeljivanje manjih rana.

Ulje jojobe hidratizira kožu i održava njenu elastičnost.

 

Istraživanja su pokazala da ekstrakt zelenousne školjke može značajno poboljšati elastičnost vezivnog tkiva i regeneraciju zglobne hrskavice. Kombinacija ekstrakta zelenousne školjke s uljem jojobe, ružmarinom, tamjanom i kamforom pruža sinergijski učinak, osiguravajući maksimalnu hidrataciju, smanjenje upala i bolova te poboljšanje cirkulacije.

Redovitom upotrebom Royal kreme s ekstraktom zelenousne školjke značajno se smanjuju bolovi i poboljšava pokretljivost.

 

Royal krema sa zelenousnom školjkom  nanosi se lokalno na zahvaćeno područje nekoliko puta dnevno, ovisno o potrebi.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROYAL FORTE KREMA SA ZELENOUSNOM ŠKOLJKOM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)