Akcija!

SPECIJALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KUPAONICE

7,20 KM

-10%

Specijalno sredstvo za čišćenje kupaonice ostavlja sjaj bez mrlja i idealno je za korištenje na kadama, umivaonicima, slavinama, glaziranim keramičkim pločicama i tuš-glavama. To je sveobuhvatno  rješenje za kupaonicu koje s lakoćom uklanja naslage od sapuna, vodene tragove i kamenac.

Asortiman Astonish Specialist razvijen je za specijalizirane zadatke čišćenja i površina. Boca se može u potpunosti reciklirati, bez okrutnosti, veganska i biorazgradiva.

*U odnosu na svakodnevno sredstvo za čišćenje kupaonice: +33% povećanje prirodne voćne kiseline za pomoć pri uklanjanju kamenca.

Upotreba: Poprskajte pjenu i ostavite 2 minute prije nego što obrišete čistom, vlažnom krpom ili spužvom.Isperite čistom vodom. Za velike naslage kamenca ponovite tretman prema potrebi.

Pakiranje:750ML

Nema na zalihi

Želite li kupaonicu koja blista? Isprobajte Astonish Specijalno sredstvo za čišćenje kupaonice!

Ova formula razvijena je posebno za uklanjanje naslaga od sapuna, kamenca, te tragova vode, bez ostavljanja mrlja.

Asortiman Astonish Specialist razvijen je za specijalizirane zadatke čišćenja površina. A najbolja stvar? Boca se može u potpunosti reciklirati – veganska i biorazgradiva.

Jednostavno poprskajte pjenu i ostavite 2 minute prije nego što obrišete čistom, vlažnom krpom ili spužvom. Isperite čistom vodom.

Za sve koji žele blistavu kupaonicu, Astonish Specijalno sredstvo za čišćenje kupaonice je pravo rješenje!