Akcija!

ROYAL OMEGA IZ ULJA KRILL RAČIĆA

37,50 KM

-25%

★ Najkvalitetnije ulje krill račića

★ Omega-3 masne kiseline, fosfolipidi i kolin

★ Zaštita srca i krvožilnog sustava

Rasprodano

Royal Omega – Snaga Krilla za Zdravlje i Vitalnost!

Želite li poboljšati svoje zdravlje i dobrobit? Upoznajte Royal Omega iz ulja krill račića, najkvalitetnije omega-3 dodatke prehrani koji nude više od običnih ribljih ulja!

Ovo premium ulje krill račića sadrži moćne omega-3 masne kiseline, fosfolipide i kolin koji su ključni za zaštitu srca i krvožilnog sustava. Osim toga, prirodni antioksidans astaksantin štiti vaše tijelo od oksidacije i potiče bolje zdravlje kože te povećava razinu energije!

Zašto odabrati Royal Omega?

Sadrži morske fosfolipide koji su bliski ljudskim stanicama.
Pomaže u prevenciji srčanih problema.
Potiče zdravlje mozga i bolje kognitivne funkcije.
Umanjuje simptome artritisa, PMS-a i bolnih menstruacija.
Pomaže u smanjenju rizika od kardiovaskularnih bolesti, karcinoma i drugih zdravstvenih problema.

Osigurajte najbolju zaštitu za svoje tijelo i podignite svoju razinu energije uz Royal Omega!

Dostupno u praktičnim kapsulama koje sadrže 500 mg ulja krill račića s impresivnim sastavom, uključujući 125 mg omega-3 masnih kiselina, 25 mg kolina i 180 μg astaksantina. 

Morski račić KRILL (Euphausia superba) živi u kristalno čistom moru Antarktika. Pri samom je dnu prehrambenog lanca te je manje izložen onečišćenjima nego ribe. Hrani se algama bogatim Astaksantinom (jaki antioksidans), te stoga akumulira višestruko nezasićene (EPA) i (DHA) kiseline koje su vezane na fosfolipide. Takva struktura identična je strukturnoj komponenti ljudskih stanica te ima nezamjenljivu ulogu u funkcioniranju membrana. Royal omega iz ulja Krill račića sadrži najkvalitetnije ulje krill račića, izuzetne čistoće te prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i kolinom, zaštićeno prirodno prisutnim
antioksidansom astaksantinom. Astaksantin u ulju krila djeluje i kao prirodni konzervans štiteći ulje od oksidacije i degradacije. Izuzetno je djelotvorno u zaštiti srca i krvožilnog sustava, izvrsno djeluje na zdravlje i funkcije mozga, pomaže kod artritisa, PMS-a i bolnih nmenstruacija. Osim spomenutog astaksantina, ulje krill račića sadrži i kolin koji je potreban za funkcioniranje jetre i mozga budući da sudjeluje u metabolizmu lipida te igra važnu ulogu u sastavu stanične membrane i njenoj regeneraciji. Najnovija istraživanja pokazuju kako je kolin važan za zdravlje ljudi tijekom cijelog životnog ciklusa počevši od razvoja mozga i leđne moždine kod fetusa. Kolin je važno unositi i prije nego što majka sazna da je trudna kako ne bi došlo do oštećenja neuralne cijevi. Kod odraslih, povišeni unos kolina, snižava razinu homocisteina u krvi koji se povezuje i s povišenim rizikom od kardiovaskularnih bolesti, karcinoma, propadanja kognitivnih funkcija i prijeloma kostiju.

Važno:
★ Astaksantin je najnovija generacija antioksidansa iz obitelji karotenoida koji pojačava zaštitu od UV zračenja, štiti kožu od sunčanih opeklina, alergija na sunce, staračkih pjega i bora, poboljšava rad srca te podiže razinu energije.

Sastav (1 kapsula):
★ Ulje Krilla – 500 mg
Od čega:
★ morski fosfolipidi – 200 mg
Od čega:
★ omega 3 masne kiseline – 125 mg
Od čega
★ EPA – 85 mg
★ DHA – 40 mg
★ Kolin 25 mg
★ Astaksantin, esterificiran – 180 μg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROYAL OMEGA IZ ULJA KRILL RAČIĆA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)