Akcija!

ROYAL D3 VITAMIN KAPSULE

27,00 KM

-10%

Opskrbite vaš organizam djelotvornom Royal formulom vitamina D3 i MCT ulja koji su ključni za vaš imunološki sustav,funkciju mišića te zdrave kosti i zube.Znanstvena istraživanja pokazuju da visok status vitamina D može pomoći u smanjenju rizika virusnih epidemija te održati imunitet,snagu mišića i gustoću kostiju.Preporuka je uz pravilnu i uravnoteženu prehranu,konzumirati dodatke prehrani s vitaminom D.

Upotreba: 1 kapsula dnevno

Pakiranje: 120 kapsula

Rasprodano

Vitamin D se naziva i sunčev vitamin zbog mogućnosti njegove sinteze u koži pod utjecajem ultraljubičastih zraka. Međutim, više od 50% stanovnika Europe pati od nedostatka optimalnih doza vitamina D, a posebno su tome sklona djeca, te osobe koje tijekom sunčanog doba dana borave u zatvorenim prostorima, starije osobe, trudnice i dojilje, te imunološki oslabljene osobe. Vitamin D je topljiv u mastima. Baza Royal vitamin D3 kapsula je MCT ulje iz kokosa koje se sastoji od stabilnih masnih kiselina srednjeg lanca koje poboljšavaju apsorpciju vitamina D3(kolekalciferol). MCT je kratica za srednjelančane trigliceride (engleski Medium Chain Triglycerides). Riječ je o zasićenim mastima koje tijelo brzo apsorbira, a zbog direktne razgradnje u jetri odličan su izvor energije. Održavajući odgovarajuću razinu kalcija i fosfata u serumu, vitamin D omogućava normalnu mineralizaciju kostiju te razvoj koštanog tkiva. Osim toga vitamin D ima važnu uloga u rastu stanica, upalnim procesima, a prema nekim istraživanjima ima značajnu ulogu u imunološkim procesima. Studije koje su provedene ove godine i objavljene u Journal of Infection and Public Health pokazale su da suplementacija vitaminom D pokazuje protektivna svojstva od respiratornih infekcija. Prema navodima Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo, znanstvena istraživanja pokazuju da veća koncentracija vitamina D može pomoći u smanjenju rizika virusnih epidemija te održati imunitet, snagu mišića i gustoću kostiju, dok niske koncentracije vitamina D se vežu uz maligne, kardiovaskularne, autoimune i neurološke bolesti te kronične respiratorne bolesti, dijabetes i hipertenziju. Upravo se ove bolesti povezuju s najvećim brojem smrtnih ishoda među oboljelima od COVID-19.
Također se ističe potreba edukacije stanovništva o vrlo važnoj ulozi vitamina D te posebnog značaja za zdravlje ljudi. Preporuka HZJZ je, uz pravilnu i uravnoteženu prehranu, konzumirati dodatke prehrani s vitaminom D u dozi od 20 μg dnevno na više. Opskrbite vaš organizam djelotvornom Royal formulom vitamina D3 i MCT ulja koji su ključni za vaš imunološki sustav, funkciju mišića te zdrave kosti
i zube!
1 soft-gel kapsula sadrži 10 μg ili 400 internacionalnih jedinica D3 vitamina.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROYAL D3 VITAMIN KAPSULE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)