KURKUMA + VITAMIN C KAPSULE 60 kom
28,00 KM 22,40 KM Dodaj u košaricu
Akcija!

KURKUMA + VITAMIN C KAPSULE 60 kom

22,40 KM

-20%

Curcuma je od davnina poznata kao ljekovita začinska biljka. Posebno se mnogo koristi u ajuverdskoj medicini. Ima izrazito protuupalno djelovanje, preporuča se kod problema sa artritisom. Ima antivirusna svojstva. Dobra je i kao antidepresiv, smanjuje nivo kolesterola , olakšava tegobe nadutosti. Reducira negativne pojave lijekova za kemoterapiju.

Kurkuma + vitamin C kapsule su novi dodatak zdravom životnom stilu! Kurkuma je poznata kao izrazito ljekovita biljka u ajuverdskoj medicini, koja ima protuupalno djelovanje i preporučuje se kod problema s artritisom, a ima i antivirusna svojstva. Ove kapsule su idealne kao dodatak prehrani jer sadrže 400 mg kurkume i 60 mg vitamina C.

Osigurajte sebi najbolju moguću njegu i ostanite zdravi s Kurkuma + vitamin C kapsulama!

Naš preparat će vam pomoći u borbi protiv raznih bolesti i problema s kojima se suočavate. Olakšajte tegobe nadutosti, reducirajte negativne pojave lijekova za kemoterapiju i smanjite nivo kolesterola uz pomoć ovih kapsula.

Počnite živjeti zdravo već danas! Naručite Kurkuma + vitamin C kapsule i osjetite sve njihove dobrobiti. Vaše tijelo će vam biti zahvalno! 

Sastav: Preparat sadrži 400 mg biljke Curcume i 60 mg vitamina C

Upotreba: 1 kapsula dnevno

Napomena: Ne preporuča se trudnicama i dojiljama. Ne koristiti uz lijekove za razrijeđivanje krvi.

Pakiranje: 60 kom