Dr.Förster garancija kvalitete

PIONIR TRADICIJE – STRAST ZA KVALITETOM, PRIRODOM I ZDRAVIM NAČINOM ŽIVOTA!

dr-foerster

Davne 1927. godine liječnik i ljekarnik Dr. Walter Förster, zajedno s trgovcem Franzom Kohlerom osnovao je tvrtku Dr.Förster, nudeći dodatke prehrani na prirodnj bazi i preparate za njegu tijela. Dr. Walter Förster i Franz Kohler znanstveno su produbili tradicionalno poznavanje biljne medicine kao jedne od najstarijih i najprakticirajućih medicinskih terapija u svim kulturama, čiji je rad rezultirao u ponudi prvoklasne kozmetike i dodataka prehrani. Nakon smrti Dr.Förstera, g.Koehler je preselio sjedište tvrtke, prvo u Berlin, a potom zbog nedostatka sirovina i oštećenja uslijed bombardiranja tijekom Drugog svjetskog rata u Neu-Isenburg. Godine 1985. laboratoriji su iz temelja modernizirani, a 2005. godine kapaciteti su prošireni u vidu novog proizvodnog objekta u ulici Dornhofstraße. Do danas, svi postojeći proizvodi tvrtke Dr. Förster su proizvedeni u skladu sa strogim smjernicama o kvaliteti i uz znatan udio ručnog rada. Promjenom vlasništva u 2014. godini osigurano je očuvanje proizvodnje u Njemačkoj i radna mjesta zaposlenika. Koristeći najkvalitetnije proizvode Dr Förster AG je danas moderna tvrtka sa korijenima u tradicionalnom društvu.

 

Dr.Förster garancija kvalitete!

 

”Svojim znanjem želimo proširiti ljekovitu moć prirode u svrhu poboljšanja sposobnosti proizvodnje i postizanja standarda kvalitete u skladu s etičkim načelima za zaštitu ljudi, životinja i prirode. Dr.Förster koristi samo najkvalitetnije sastojke – ovdje svaki sastojak ima svoje značenje. Sastav svih dr Forster kozmetičkih preparata, dodataka prehrani i bilja je prilagođen optimalnom korištenju sirovina i njihovih sinergija – uz maksimalni pozitivan učinak na zdravlje. Dr.Förster stavlja veliki naglasak na čistoću i transparentnost. U vlastitom laboratoriju proizvode se samo svježi ekstrakti biljaka i trava.”

ZDRAVLJE NA TEMELJU ČISTOĆE I RAVNOTEŽE

Razvoj i proizvodnja svih Dr.Förster proizvoda – kozmetike, dodataka prehrani i ljekovitog bilja – uvijek se provodi u skladu s načelom najviših standarda, uz principe etičnosti i zaštite čovjeka, prirode i divljači. Dr.Förster koristi čiste, prirodne sastojke, gdje god je to moguće iz biološki dinamičkog uzgoja. Iskusni tim kemičara, kozmetologa, farmaceuta i nutricionista vodi brigu o poštivanju međunarodnih farmaceutskih proizvodnih standarda za sve proizvode. Dr.Förster pomno odabire i prati svoje trgovinske partnere i dobavljače, i time kontinuirano osigurava izvrsnu kvalitetu svojih proizvoda.

Tako i s ponosom ističemo da je Royal life ekskluzivni partner tvrtke Dr.Förster na području BOSNE I HERCEGOVINE.

 

drf_proizvodi